Σύστημα αναπαραγωγής ήχου για μπάνιο δωματίων ξενοδοχείου

hotel-bathroom

Περιγραφή λειτουργίας γενικού συστήματος

Όταν ο πελάτης του ξενοδοχείου παρακολουθεί ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση ή απολαμβάνει την αγαπημένη του μουσική στο δωμάτιο του, χάρη στην χρήση του συστήματος, του δίνεται η δυνατότητα να να μην διακόψει την ακρόαση αν χρειαστεί να βρεθεί στο μπάνιο του δωματίου.

Περιγραφή του συστήματος

Το σύστημα ήχου για μπάνια δωματίων ξενοδοχείου, αποτελείται από το υψηλής ποιότητας αδιάβροχο ηχείο GR-105GB και από τον ρυθμιστή έντασης με ενσωματωμένο ενισχυτή.
Το ηχείο είναι κατασκευασμένο ειδικά για χώρους με υψηλή υγρασία όπως είναι τα μπάνια. Αποτελείται από πλαστικό περίβλημα και πλαστική γρίλια.
Ο κώνος του μεγαφώνου είναι από πολυπροπυλένιο.
Ο ενισχυτής που είναι ενσωματωμένος στον ρυθμιστή έντασης τοποθετείται συνήθως έξω από το μπάνιο, δίπλα από την πόρτα.
Η τροφοδοσία του που είναι 220 V, συνδέεται με κλέμα πάνω στον ενισχυτή και έτσι παρέχεται ασφάλεια στους ενοίκους διότι η τροφοδοσία δεν συνδέεται πάνω στο ηχείο το οποίο είναι εκτεθειμένο στην υγρασία.
Το σύστημα είναι σχεδιασμένο να τροφοδοτείται από την LINE έξοδο ήχου της τηλεόρασης, για να αναπαράγει την μουσική ή τον ήχο του προγράμματος της.
Εκτός από την τηλεόραση το σύστημα μπορεί να τροφοδοτηθεί από οποιαδήποτε πηγή όπως Mp3, Tuner, CD ή από το κεντρικό σύστημα του ξενοδοχείου εάν υπάρχει.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας και oι μηχανικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και υπεύθυνα.