paragwgi-kapnou

Τα συστήματα ομίχλης της PROTECT σταματούν τους διαρρήκτες σε δευτερόλεπτα.

Σαν ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, θέλετε για το σπίτι και την οικογένειά σας ασφάλεια όλες τις ώρες. Παρ’ όλα αυτά, οποιεσδήποτε προφυλάξεις και αν πάρετε, δεν πρόκειται να εμποδίσετε τους διαρρήκτες να προσπαθήσουν να εισέλθουν το σπίτι σας. Με ένα σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT όμως, μπορείτε αποτελεσματικά να τους εμποδίσετε να κλέψουν αντικείμενα.

Πως λειτουργεί;

Ένας διαρρήκτης χρειάζεται μόνο 2-8 λεπτά για να διαρρήξει το σπίτι σας – και να τραπεί σε φυγή αμέσως, με τα πολύτιμα αντικείμενά σας

Το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT θα γεμίσει τον χώρο με πυκνή ομίχλη, κάνοντας αδύνατο για τον διαρρήκτη να δει, να κλέψει ή να καταστρέψει το οτιδήποτε, μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Η ομίχλη είναι πλήρως αβλαβής για ανθρώπους και ζώα, δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν πρόκειται να καταστρέψει την περιουσία σας.

Μια πρωτότυπη ιδέα με μοντέρνα σχεδίαση.

Τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT είναι όμορφα σχεδιασμένα και κατάλληλα για χρήση σε οικίες και μικρές εγκαταστάσεις. Τα περισσότερα μοντέλα μπορούν να εγκατασταθούν τόσο στην οροφή όσο και πίσω από γυψοσανίδα. Είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα, και σήμερα αποτελούν τους πρωτοπόρους παγκοσμίως στην βιομηχανία συστημάτων ομίχλης ασφαλείας. Εγγυόμαστε ότι μια εγκατάσταση συστήματος PROTECT είναι μια σίγουρη και αποτελεσματική επένδυση προστασίας των αγαθών σας.

Εγγυόμαστε ότι θα κάνετε μια κερδοφόρα επένδυση κρατώντας το σπίτι σας και τα πολύτιμα αντικείμενά σας προστατευμένα.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας και oι μηχανικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και υπεύθυνα.